Belitung

Wat neem je mee naar een onbewoond eiland? 

Het eiland Belitung is precies wat ik voor me zie als je het hebt over een vakantie naar een onbewoond eiland. Het eiland zelf heeft ook 100 omliggende kleine eilandjes, waar een groot aantal ook daadwerkelijk onbewoond van zijn. Toch vraag ik me dan af wat je mee moet nemen als je een vakantie hebt geboekt naar deze prachtige bestemming. Wat denk ik het belangrijkste is, is dat je dingen meeneemt om je te vermaken. Het eiland is heerlijk rustig, maar daardoor zijn er ook minder prikkels 

Nu kan je je afvragen wat je dan mee moet nemen om je te vermaken. Als ik voor mezelf spreek en als ik op vakantie zal gaan om echt tot rust te komen, zouden dit boeken zijn. Voor mij is het ultiem genieten als je op zo’n prachtig wit strand ligt te genieten van de zon. Stel je dan voor dat je op de achtergrond de golven hoort en je hebt een heerlijk boek bij je waar je in kan lezen. Dat is naar mijn idee dé manier om je hoofd leeg te maken en de hectiek van je thuisleven los te kunnen laten. 

Belitung

Andere essentiële dingen 

Zoals gezegd is het een eiland met prachtige stranden. Daarom is het ook zeker handig om hier op voorbereid te zijn. Je gaat namelijk niet op een strand rondlopen met een lange broek en je dikste truien. Verder is het ook niet geheel onbelangrijk om spullen in je koffer te stoppen die jou beschermen tegen de zon. Een zonnebrandcrème kan al wonderen doen, maar je kan ook altijd wat verder denken en een kleine parasol aanschaffen. Ik denk dat je bij een vakantie naar een eiland vooraf goed moet bedenken wat je plannen zijn. Wil je daadwerkelijk genieten en alleen maar op het strand liggen of moet je ook goede schoenen meenemen omdat je toch de omgeving wil gaan ontdekken met een hike?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.